Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Farah Zeynep Abdullah Kimdir : Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah kaç ... / Babası arap kökenli, annesi ise boşnak kökenlidir.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir : Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah kaç ... / Babası arap kökenli, annesi ise boşnak kökenlidir.. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardı. Son güncelleme 11 ay önce. Peki farah zeynep abdullah kim?, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, sevgilisi kim? Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Kişi hakkında eklenmemiş detayları aşağıdaki yorum cevap alanından doldurarak bizimle paylaşabilirsiniz.

2013 yılında yılmaz erdoğan'ın yazıp yönettiği kelebeğin rüyası isimli filmde rol alan abdullah başrolü, kıvanç tatlıtuğ ve mert fırat'la paylaşmıştır. Dizide abdullah'a erkan petekkaya, ayça bingöl, wilma elles, meral çetinkaya, aras bulut i̇ynemli eşlik etmiştir. Farah zeynep abdullah kimdir ? Farah zeynep abdullah, türkiye'deki ilk sinema filmini ise yılmaz erdoğan'ın yazdığı kelebeğin rüyası filminde kıvanç. Farah zeynep abdullah, dizi ve film oyuncusu.

Picture of Farah Zeynep Abdullah
Picture of Farah Zeynep Abdullah from iv1.lisimg.com
1989 doğumlu farah zeynep abdullah, 'öyle bir geçer zaman ki' dizisiyle ilk çıkışını gerçekleştirdi. Farah zeynep abdullah kimdir ? Kadın oyuncu farah zeynep abdullah 1,60 m boyundadır. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Farah zeynep abdullah kimdir nerede doğmuştur kaç yaşındadır?, farah zeynep abdullah boyu kaç? Öyle bir geçer zaman ki dizisi ile tanınan oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların son dönemlerde en sık sorduğu sorulardan biri haline geldi. Irak türkmenlerinden olan bir baba ile türk ve boşnak kökenli bir annenin kızı olarak i̇stanbul'da doğmuştur. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul beşiktaş semtinde dünyaya gelmiştir.

Ünlü oyuncunun oynadığı ilk diziyle yıldızı parladı.

Farah zeynep abdullah'ın profesyonel anlamda oyunculuğa ilk girişi tamamen deneme amaçlı girdi auditionu kazanması sonucu dönemin en popüler işlerinden olan öyle bir geçer zaman ki dizisi ile oldu. Öyle bir geçer zaman ki dizisi ile tanınan oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların son dönemlerde en sık sorduğu sorulardan biri haline geldi. Abdullah televizyon dünyasına ilk adımını öyle bir geçer zaman ki adlı diziyle attı. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah oyunculuğu ile izleyicilerin beğenisini toplarken magazin gündeminde sık sık adı geçiyor. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah hakkında merak edilen soruların cevapları. Farah zeynep abdullah 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncunun oynadığı ilk diziyle yıldızı parladı. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul beşiktaş semtinde dünyaya gelmiştir. Lisenin bir kısmını i̇stanbul saint michel fransız lisesi'nde okudu. Babası arap kökenli, annesi ise boşnak kökenlidir. Farah zeynep abdullah, dizi ve film oyuncusu. 17 ağustos 1989 i̇stanbul doğumludur. Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur.

Lisenin bir kısmını i̇stanbul saint michel fransız lisesi'nde okudu. Babası irak türkmenlerinden annesi ise boşnak kökenlidir. Ünlü oyuncunun oynadığı ilk diziyle yıldızı parladı. Dizide abdullah'a erkan petekkaya, ayça bingöl, wilma elles, meral çetinkaya, aras bulut i̇ynemli eşlik etmiştir. 17 ağustos 1989 yılında i̇stanbul'da gözlerini açan farah zeynep abdullah irak asıllı bir baba ve boşnak asıllı bir annenin kızıdır.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir? Hayatı (Biyografi) | GramHaber
Farah Zeynep Abdullah Kimdir? Hayatı (Biyografi) | GramHaber from www.gramhaber.com
Ünlü oyuncunun oynadığı ilk diziyle yıldızı parladı. Farah zeynep abdullah, beğenilerek izlenen öyle bir geçer zaman ki dizisinde aylin karakterine hayat vererek oyunculuk hayatına başlar. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah hakkında merak edilen soruların cevapları. Farah zeynep abdullah, türk oyuncudur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları aşağıdaki yorum cevap alanından doldurarak bizimle paylaşabilirsiniz. Öyle bir geçer zaman ki dizisi ile tanınan oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların son dönemlerde en sık sorduğu sorulardan biri haline geldi. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah oyunculuğu ile izleyicilerin beğenisini toplarken magazin gündeminde sık sık adı geçiyor. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul beşiktaş semtinde dünyaya gelmiştir.

Farah zeynep abdullah, türk oyuncudur.

17 ağustos 1989 (29 yıl yaşında), beşiktaş, i̇stanbul. Başarılı oyuncu farah zeynep abdullah kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Ünlü oyuncunun oynadığı ilk diziyle yıldızı parladı. Öyle bir geçer zaman ki dizisi ile tanınan oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların son dönemlerde en sık sorduğu sorulardan biri haline geldi. Farah zeynep abdullah, 17.08.1989 yılında yaz sıcaklarının yoğun biçimde hüküm sürdüğü bir yaz günü hayata gözlerini açmış bir isimdir.oyuncu, i̇stanbul. Farah zeynep abdullah, beğenilerek izlenen öyle bir geçer zaman ki dizisinde aylin karakterine hayat vererek oyunculuk hayatına başlar. Farah zeynep abdullah 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Farah zeynep abdullah, 2011 ve 2013 yılları arasında eser yenenler ile birlikte olmuştur. Son güncelleme 11 ay önce. 17 ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelen farah zeynep abdullah, türk ve boşnak kökenli bir annenin ve irak kökenli bir babanın kızı olarak i̇stanbul'da doğmuştur. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah hakkında merak edilen soruların cevapları. Farah zeynep abdullah (born 17 august 1989) is a turkish actress and singer. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 gayrettepe, beşiktaş, i̇stanbul doğumlu türk oyuncudur.

Babasının ismi osman, annesinin ismi ise gülay'dır. Daha sonra kelebeğin rüyası adlı filmde kıvanç tatlıtuğ ve mert fırat gibi ünlü isimlerle başrol oynadı. Farah zeynep abdullah'ın profesyonel anlamda oyunculuğa ilk girişi tamamen deneme amaçlı girdi auditionu kazanması sonucu dönemin en popüler işlerinden olan öyle bir geçer zaman ki dizisi ile oldu. Biyografi 05.03.2019, 18:14 farah zeynep abdullah kimdir? Farah zeynep, ilk profesyonel çalışmasını öyle bir geçer zaman ki adlı dizide gerçekleştirdi.

Farah Zeynep Abdullah 'evet' dedi! İşte yeni projesi ...
Farah Zeynep Abdullah 'evet' dedi! İşte yeni projesi ... from i.tv100.com
Farah zeynep abdullah, lise eğitimine i̇stanbul saint michel fransız lisesinde başlamış ancak babasının işi nedeni ile i̇ngiltere'ye taşınmış ve lise eğitimini burada bitirmiştir. Lisenin bir kısmını i̇stanbul saint michel fransız lisesi'nde okudu. Son güncelleme 11 ay önce. Farah zeynep abdullah, 17.08.1989 yılında yaz sıcaklarının yoğun biçimde hüküm sürdüğü bir yaz günü hayata gözlerini açmış bir isimdir.oyuncu, i̇stanbul. Biyografi 05.03.2019, 18:14 farah zeynep abdullah kimdir? Irak türkmenlerinden olan bir baba ile türk ve boşnak kökenli bir annenin kızı olarak i̇stanbul'da doğmuştur. Farah zeynep abdullah , 17 ağustos 1989 tarihinde irak kökenli baba ve bir türk annenin kızı olarak i̇stanbul 'da doğmuştur. Babasının ismi osman, annesinin ismi ise gülay'dır.

Ünlü oyuncunun oynadığı ilk diziyle yıldızı parladı.

2013 yılında yılmaz erdoğan'ın yazıp yönettiği kelebeğin rüyası isimli filmde rol alan abdullah başrolü, kıvanç tatlıtuğ ve mert fırat'la paylaşmıştır. 17 ağustos 1989 yılında dünyaya gelen farah zeynep abdullah i̇stanbul doğumludur. Annesinin adı gülay, babasının adı osman'dır. Daha sonra kelebeğin rüyası adlı filmde kıvanç tatlıtuğ ve mert fırat gibi ünlü isimlerle başrol oynadı. Farah zeynep abdullah kimdir nerede doğmuştur kaç yaşındadır?, farah zeynep abdullah boyu kaç? Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Üniversite ikinci sınıfta iken dönem başlamasına üç gün kala dizi için yapılan deneme çekimlerinde başarılı bulundu ve aylin rolünde oynadı. Doğum tarihi, 17 ağustos 1989'dur. Farah zeynep abdullah, 2011 ve 2013 yılları arasında eser yenenler ile birlikte olmuştur. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah hakkında merak edilen soruların cevapları. 1989 doğumlu farah zeynep abdullah, 'öyle bir geçer zaman ki' dizisiyle ilk çıkışını gerçekleştirdi. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 gayrettepe, beşiktaş, i̇stanbul doğumlu türk oyuncudur. Farah zeynep abdullah, 17.08.1989 yılında yaz sıcaklarının yoğun biçimde hüküm sürdüğü bir yaz günü hayata gözlerini açmış bir isimdir.oyuncu, i̇stanbul.

Farah zeynep abdullah , 17 ağustos 1989 tarihinde irak kökenli baba ve bir türk annenin kızı olarak i̇stanbul 'da doğmuştur farah zeynep abdullah. Lise eğitimine türkiye'de i̇stanbul saint michel fransız lisesi'nde başlayan farah zehnep abdullah henüz birinci sınıftayken i̇ngiltere'ye nakil.